Over ons

BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener en partner van SugarCRM, toonaangevende leverancier van customer relationship management (CRM) software. Opgericht in 2007 is BrixCRM een jonge, snelgroeiende organisatie met een team van 40 enthousiaste en betrokken mensen.

 

 

 
Waarde van en voor klanten verhogen

We bieden organisaties de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om klantgericht te ondernemen. Wij implementeren en integreren effectieve CRM-software en bieden een allround dienstverlening, van business- en implementatie consultancy tot beheer. Innovatie, klantgerichtheid, doelgerichtheid en betrokkenheid staan hierbij centraal.

Uitdagende en afwisselende projecten

BrixCRM voert interessante en grootschalige projecten uit voor klanten als de Nederlandse Politie, Ben (T-Mobile), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Emesa (o.a. VakantieVeilingen.nl) en Vanderlande, maar ook voor klanten uit het buitenland, waaronder telco Telenor (Denemarken) en ADMD (België). Geen enkele opdracht is hetzelfde, waardoor onze projecten altijd afwisselend en uitdagend zijn.

Bekijk een aantal klantcases op onze site.

Stimulerende werkomgeving

We halen het beste in onze medewerkers naar boven en hechten veel waarde aan een goede werksfeer en stimulerende werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open en direct. Iedereen heeft voldoende ruimte om zijn of haar ideeën te uiten en om deze te ontwikkelen. Ook bieden wij onze medewerkers volop mogelijkheden om opleidingen te volgen en kansen om door te stromen.

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X