Bedrijfscultuur

BrixCRM is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Wij bieden je een fijne werkplek, waar je jezelf kan zijn en waar je jouw talenten en competenties optimaal kan benutten.

 

Open, informeel, direct, professioneel, betrokken en gedreven zijn kernwoorden die BrixCRM beschrijven. We kennen korte lijnen en stimuleren onze medewerkers om het beste in zichzelf naar boven te halen. Teamwork is een belangrijk onderdeel van het succes van onze projecten. We hechten dan ook veel waarde aan een goede teamspirit en organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Vrijheid en flexibiliteit

Binnen BrixCRM hanteren we een no-nonsense en doelgerichte aanpak, zodat we snel resultaten kunnen boeken. We werken hard, maar geloven ook in een goede balans tussen werk en privé. We bieden onze medewerkers voldoende vrijheid en flexibiliteit, zodat ze hun tijd slim kunnen indelen en niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. We vinden het belangrijk dat je als collega dagelijks met veel plezier en motivatie naar je werk gaat. We doen er dan ook alles aan om een fijne werkplek te creëren, waar iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar eigen talenten en competenties optimaal tot zijn recht kan laten komen.

 

 

 

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X