Wat we je bieden

Zoek jij een afwisselende baan, waarbij je betrokken bent bij diverse projecten, werkt met veel gezellige collega's en je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als onderdeel van het Brix team werk je aan uitdagende, grootschalige projecten, waarmee je zowel BrixCRM als jezelf naar een hoger niveau kan tillen. Daarnaast is er nog een aantal andere goede redenen om bij ons aan de slag te gaan:

ARBEIDSVOORWAARDEN

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt uiteindelijk bepaald door onze medewerkers. We hechten dan ook veel waarde aan onze mensen en met onze arbeidsvoorwaarden willen we dit laten zien. Naast een aantrekkelijk salaris bieden we je een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

MEER VRIJE TIJD

Bij BrixCRM krijg je 27 vakantiedagen per jaar en daar bovenop nog 2 extra vrije dagen bij een laag verzuim en een extra vrije dag bij het bereiken van je 30e, 40e, 50e en 60e levensjaar.

COMFORTABEL EN FLEXIBEL WERKEN

BrixCRM maakt het uitvoeren van je werkzaamheden zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk. Zo krijgt iedere medewerker een Apple MacBook met toebehoren ter beschikking en bieden we je de nodige vrijheid en flexibiliteit, zodat je je tijd slim kan indelen en niet gebonden bent aan een vaste werkplek.

EERSTE KLAS PENSIOENVOORZIENING

Bij BrixCRM bouw je een goede pensioenvoorziening voor later op. In overleg met onze externe pensioenadviseur wordt gekeken naar welk pensioenpakket het beste bij jou past en krijg je een pensioen op maat.

RUIME STUDIE- EN ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN

BrixCRM hecht veel waarde aan kennisdeling, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je veel verschillende mogelijkheden om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen, denk hierbij aan:

  • Externe scholing (cursus/opleiding)
  • Werken in wisselende teams
  • Kennisdeling via interne kennisportal
  • All Hands Dagen, waarop we met het hele bedrijf op een steeds wisselende locatie bij elkaar komen om kennis en ervaringen te delen, toekomstplannen te smeden en samen iets leuks doen. 
REISKOSTENVERGOEDING

Hoewel ons kantoor zich centraal in Twente bevindt, is de kans groot dat het niet direct naast je voordeur ligt. Daarom biedt BrixCRM een reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer en zakelijke kilometers. Je kunt deze vergoeding op verschillende manieren invullen. We hebben een uitgebreide leaseregeling. Wanneer je hier niet voor in aanmerking komt, bieden wij een kilometervergoeding of vergoeding voor OV-kosten.

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X